Trapez4sun

Het beste recept tegen saaie momenten:
veel licht, lucht en inspiratie.

Dat geldt met name voor het C4sun productpalet. Het exclusieve trapez4sun zonnezeil overschaduwt al op het eerste gezicht alle andere traditionele systemen. trapez-
4sun volgt ook wat het doekdesign betreft op unieke wijze uw smaak en uw vooruitstrevende persoonlijkheid.

Het zeil verjongt zich consequent en vormt daarmee een aantrekkelijk contrast met minimalistische architectuur of een strak symmetrisch opbouwde installatieomgeving.

Zo wordt stijl een beleving.
Bij ieder weer.

Het trapeziumzeil werkt inspirerend met zijn uiterst persoonlijke vorm – en is de eerste keuze voor buitengewoon vormgegeven terrassen, die doeltreffend en esthetisch veeleisend in de schaduw gezet moeten worden. Volautomatisch uitrolbaar, transformeert de unieke sfeer van welbehagen onder het opbollende doekoppervlak iedere minuut buiten in een kostbare belevenis. En dat bij ieder weertype. Regenwater wordt betrouwbaar afgevoerd. Aan de wind biedt het systeem met de perfecte balans tussen flexibiliteit en stabiliteit een superieure weerstand.

Als een van de meest innovatieve producten op de markt kan trapez4sun – net als alle andere C4sun systemen zonder problemen in moderne Smart-Home-oplossingen worden geïntegreerd.

»Individualiteit is vandaag de dag de grootste luxe.«

Aantrekkelijke vormen inspireren – en nieuwe perspectieven openen zich.
In plaats van trends te volgen, zorgt C4sun liever voor nieuwe maatstaven. Met innovatieve ideeën en buitengewone oplossingen zoals trapez4sun – een inspirerend zonnezeil, dat met zijn vorm nieuwe horizonten opent. Ideaal voor iedereen die buiten niet alleen zijn tijd wil doorbrengen, maar unieke momenten wil beleven.

Installatieonderdelen basisuitvoering

  • Twee V2A-masten AG101: Ø 101,6 mm, l 5.240 – 5.840 mm
    inclusief externe gewichten granietbol BRAVO
  • in de mast liggend winddrukregelmechanisme
  • doekas uit roestvrij staal 101,6 x 3 mm
  • twee wandbevestigingen voor het monteren van de as
  • buisaandrijving, aandrijfkabel, afstandsbediening
  • zeil met Clouth-profielen en schroefspanningstechniek

Met Smart-Home-oplossingen van Somfy en C4sun bent u vrij – waar u ook bent.

Met het TaHoma-systeem van Somfy, de wereldmarktleider voor huisautomatisering, heeft u altijd alles onder controle. Zo kunt u uw C4sun zonnezeilsysteem comfortabel via afstandsbediening, pc of smartphone-app besturen. Of laat het werk gewoon doen door de wind- en zonnesensor, die zijn taak 24 uur per dag betrouwbaar en adequaat vervult.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13