Zonnescherm CA-430

Zonwering met een eigenzinnige look

Het cassette-knikarmscherm CA 430 is een echt pareltje zowel op esthetisch als technisch vlak. Zowel het doek als de knikarmen zitten opgeborgen in een gesloten aluminium behuizing met een hedendaags design. 

  De zichtbare uitwendige muurconsoles vormen een soort wieg waarop het scherm wordt opgelegd. De consoles worden steeds geplaatst ter hoogte van de knikarmen. De helling van het scherm wordt geregeld door de wieg van de muurconsoles min of meer te kantelen. Het scherm volgt dus de gewenste hellingshoek.

  Het CA 430-scherm kan ook aan het plafond bevestigd worden door middel van speciale plafondconsoles welke achter en aan de muurconsoles geschroefd worden. Het scherm heeft ook krachtige knikarmen die borg staan voor een lange levensduur. In de uitvalsbuis worden 2 kleurstrips aangebracht aangepast aan het doekkleur. U hebt de keuze tussen een elektrische of een manuele bediening.

  Eigentijds zonnescherm met maximale breedte van 7 m (CA430)
  Het zonnescherm CA430 van Harol garandeert u pure luxe, verfijnde esthetiek en duurzaamheid.

  • De gesloten kast zorgt dat uw doek beschermd is tegen weer en wind.
  • Het zonnescherm gaat extra lang mee: de knikarmen die uw doek op- en neerhalen, zijn uitgerust met 2 ingebouwde trekveren.
  • De CA430 geeft uw huis nog meer cachet dankzij de sierstrips aangepast aan uw doekkleur.