Zonnescherm CA-430

Ervaar de ongeëvenaarde schoonheid van de zomer met het Harol-knikarmscherm CA430

Dit knikarmscherm belichaamt de essentie van zomerse pracht en biedt talloze voordelen om jouw buitenruimte te transformeren.

Bedieningssystemen en domotica (*)

Het knikarmscherm CA430 kan als volgt bediend worden:

  • manueel d.m.v. een stangmechanisme
  • elektrisch, d.m.v. een buismotor
  • in geval van elektrische bediening kunt u het gebruikscomfort optimaliseren door te kiezen voor een wind-zon automaat, die het scherm volledig automatisch kan sturen in functie van de lichtintensiteit en de windsnelheid.

Met zijn elegante design en robuuste constructie is de CA430 een eyecatcher die perfect past bij elke gevel. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waardoor je verzekerd bent van duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.

Het Harol-knikarmscherm CA430 blinkt uit in veelzijdigheid. Met een breedte tot wel 7 meter biedt het voldoende schaduw voor een groot terrasoppervlak. Dankzij de innovatieve knikarmsystemen kan het scherm moeiteloos worden geopend en gesloten, waardoor je de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw kunt regelen.

Daarnaast beschikt de CA430 over hoogwaardige zonwerende doeken die niet alleen bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen, maar ook geluiddempend, waterafstotend en rotbestendig zijn. De doeken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan eigentijdse kleuren en designs, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl en smaak past.

Het Harol-knikarmscherm CA430 biedt niet alleen functionele voordelen, maar ook een esthetisch genot. Het is een aanwinst voor jouw buitenruimte en verhoogt de algehele sfeer en uitstraling. Geniet van de zomer zoals nooit tevoren onder de bescherming en pracht van het Harol-knikarmscherm CA430.

Het Harol knikarmscherm CA430 is ideaal als terrasscherm voor de warme zomerdagen. Het biedt schaduw en koelte op uw terras en houdt de zon weg van de ramen, waardoor de temperatuur in uw woning onder controle wordt gehouden. Het knikarmscherm geeft een zuiders tintje aan uw woning. Kortom, een Harol knikarmscherm brengt uw vakantie aan huis! Een pareltje, zowel op esthetisch als technisch vlak De CA430 is een cassette knikarmscherm, dit betekent dat het doek volledig omsloten is door de aluminium behuizing. Op die manier worden het doek en de vitale onderdelen beschermd tegen schadelijke weersinvloeden. Aluminium afdekkappen aan zowel de kast als de voorlijst zorgen voor een optimale afwerking. Regelbare en stabiele muurconsoles, discreet verborgen achter de kast. Voorlijst met geïntegreerde waterafvoer aan het afdekkapje. Armen met krachtige dubbele ingebouwde trekveren, die borg staan voor een lange levensduur.

Het kastdeksel is voorzien van een lekdorpel om het binnendringen van regenwater te vermijden. De onderzijde van het kastdeksel is voorzien van een kunststof glijstrip om aftekeningen op het doek te voorkomen. Alle aluminium onderdelen zijn voorbehandeld en voorzien van een poedercoating. Alle bevestigingsmaterialen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal. Het doek wordt beschermd, over de hele breedte van het scherm, door een doekrolondersteuningsprofi el. Het doek is hierdoor aan het zicht onttrokken en zit veilig opgeborgen in de kast. De binnenzijde van het doekrolondersteuningsprofi el is bekleed met een kunststof antislijtageprofi el, dat een goede geleiding van het doek verzekert en zijn levensduur verlengt. Breedte: op maat gemaakt – Maximale breedte: 7 m Uitval: 3 standaardmaten (2,5 m – 3 m – 3,5 m)

Voor iedere smaak een kleur

Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13