Zonnescherm LX-530

Harol LX-530 knikarmscherm - Niet alleen voor uw tuin maar ook in de horeca is hij zeer geschikt

Ontdek de ultieme luxe en functionaliteit met de Lx530, een pronkstuk uit ons uitgebreide assortiment zonweringen. Deze zonwering is ontworpen met oog voor detail en biedt ongekende voordelen voor grote terrasoppervlakten.

Met een indrukwekkende uitval van 4 meter biedt de Lx530 een royaal schaduwgebied, perfect geschikt om jouw ruime terras te bedekken. Of je nu geniet van een ontspannen middag in de zon of een gezellige avond met vrienden, deze zonwering zorgt voor de perfecte beschutting.

  De Lx530 is een meesterwerk van vakmanschap en stijl. Het strakke en eigentijdse design past moeiteloos in elke buitenruimte en voegt een vleugje elegantie toe aan jouw omgeving. Daarnaast is hij vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.

  Naast zijn indrukwekkende afmetingen biedt de Lx530 ook andere unieke voordelen. Het zonwerende doek is van topkwaliteit en beschermt je tegen schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd waterafstotend en rotbestendig is. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon zonder concessies te doen aan comfort en bescherming.

  De Lx530 is ontworpen om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. Met een breed scala aan kleuropties kun je de zonwering aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw buitenruimte. Daarnaast biedt het geavanceerde bedieningssysteem gemak en flexibiliteit, zodat je de zonwering moeiteloos kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden.

  Kies voor de ultieme luxe en functionaliteit met de Lx530. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en bescherming voor jouw grote terrasoppervlakten.

  Meest luxueuze zonnescherm met maximale breedte van 12 m (LX530)
  De LX530 is het paradepaardje van Harol. Met zijn luxueuze uitvoering is het een echte streling voor het oog.

  • geïntegreerde LED verlichting in optie
  • geïntegreerde LED verlichting met dimmer in optie

  Voor iedere smaak een kleur

  Op onze planeet wonen meer dan 7 miljard mensen, en ieder van hen heeft zijn eigen unieke smaak en voorkeuren. Daarom is het bij het kiezen van zonwering van groot belang om de juiste kleur te selecteren die perfect aansluit bij de diverse waaier aan woonsmaken.

  Het Harol-gamma biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 300 kleuren, inclusief een ruime collectie structuurlakkleuren. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte optie beschikbaar. Bovendien zijn alle RAL-kleuren en verschillende structuurlakkleuren inbegrepen in de standaardprijs, waardoor er geen extra kosten zijn verbonden aan het kiezen van de gewenste kleur.

  Het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste draagt het bij aan de esthetische uitstraling van uw woning. Door een kleur te selecteren die harmonieert met de gevel en het totale ontwerp van uw huis, kunt u een samenhangende en aantrekkelijke uitstraling creëren.

  Daarnaast kan de kleur van uw zonwering invloed hebben op de temperatuur en het comfort binnenshuis. Donkere kleuren absorberen meer warmte van de zon, terwijl lichte kleuren meer reflecteren. Door de juiste kleur te kiezen die past bij uw klimaat en de oriëntatie van uw ramen, kunt u de warmteoverdracht verminderen en het binnenklimaat aangenamer maken.

  Kortom, het kiezen van de juiste kleur van uw zonwering is essentieel om esthetische, functionele en comfortabele voordelen te behalen. Met het ruime kleurenaanbod en de inbegrepen opties bij Harol, kunt u met vertrouwen de kleur selecteren die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en de behoeften van uw woning.

  Interesse? Neem nu contact met ons op


  Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13