Patio Evo

Onze doeken zijn minutieus afgewerkt en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen

Patio Evo Vrijheid in ontwerp: de hedendaagse pergola is niet langer alleen een pergola, de Patio Evo is echt een terrasoverkapping  met nieuwe hedendaagse vormen en exclusief design. Ideaal voor degenen die hun huis willen verrijken met stijl en een modern tintje.

De Patio Evo is ontwikkeld met een continue en minimale lijn waarin hoofdlijnen en zijlijnen lijken te combineren in een enkel element. Functionaliteit en esthetica is volledig gerealiseerd in aluminium.

De Patio Evo beschermt tegen zon, wind en regen en creëert een outdoor kamer om te genieten in elk seizoen. Kleine details met functionaliteit maken het outdoorgevoel perfect. Regenwater wordt verzameld in de gootstructuur met grond kwijting. Geen behoefte aan extra dakgoten , nee maximale esthetische properheid. Kwaliteit en afwerking en een zeer stabiel doekweefsel beschermt tegen zon, UV-stralen, regen en wind.

De bediening is draadloos, de Patio EVO wordt aangedreven door Somfy R.T.S of I.O motoren. Deze motoren kunnen overal bediend worden zelfs via een Iphone of ipad. De patio EVO is getest op 5000 keer openen en dicht sluitingen met 100 kg gewicht dit komt overeen met 15 jaar gebruik.

Afmetingen:
1 deel doek met 2  staanders  5000 x  7000 mm
1 deel doek met 3  staanders  9000 x  7000 mm
1 deel doek met 4  staanders  1300  x 7000 mm

De Patio Evo is maatwerk en kan op klantenwens gemaakt worden in iedere kleur en uitvoering.

Opties: Verlichting, Audio, Verwarming, Screens, Glaswanden.


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13