Patio Infinity

Mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen.

Ook de Harol Patio Terrasoverkapping naar het ontwerp van Pratic heeft een mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. De voetpalen van de Harol Patio Infinity lopen niet door en staan verticaal. 

Harol Patio Infinity is een pergolastructuur in aluminium met het vouwdaksysteem van de tecnic in verwerkt. De Harol infinity is het broertje van de “stil”, een verfijnd design met dezelfde profielen, met dit verschil dat het gootprofiel hier op de voorste voetpalen gemonteerd wordt. De voetpalen en draagprofielen kruisen elkaar niet en de voetpalen staan altijd verticaal. Wel is er een kleine oversteek van de geleiderbalken vooraan. De gootkit zit geïntegreerd in het totale design en de waterafvoer gebeurt via de voetpalen. In tegenstelling tot de “Stil” kan de Harol Patio Infinity rondom wel afgesloten worden door middel van screens of glazen vouw schuif wanden.

De Patio Infinity is vergelijkbaar met de PATiO Stil, maar standaard met rechte, niet doorlopende voetpalen met daarbovenop gemonteerd het gootprofiel.

Makkelijke montage
 van bijkomende wind-­ en regenafscherming aan de zijkanten.


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13