Patio Stil

PATiO STIL. Lekker trendy.

Asymmetrie en dynamiek in een harmonieus modern ontwerp op maat gemaakt voor degenen die van architectuur houden. 

Een levensduur om nooit meer afscheid van te nemen opgebouwd van hoogwaardige materialen straalt deze overkapping klasse uit een genot om onder te zitten of naar te kijken zowel open als dicht komen de vormen tot finesse tot hun recht, persoonlijk te realiseren aan uw huis in elke kleur of uitvoering.

Lineariteit, technologie, harmonisch en modern. De maatregel voor wie zich wil onderscheiden. De Harol Patio Stil word volledig uit aluminium gerealiseerd om een lange levensduur aan tijd aan te bieden. De kleurstructuur kan worden gepersonaliseerd kiezend uit een immense R.a.l waaier, kies de kleur die integraal het beste in de diverse architectonische contexten uit komt.

De Patio Stil heeft een mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. De voetpalen vormen een hoek van max. 90° met de geleiderbalken (standaard).

Lineariteit, technologie, harmonisch en modern. De maatregel voor wie zich wil onderscheiden. De Harol Patio Stil word volledig uit alluminium gerealiseerd om een lange levensduur aan tijd aan te bieden. De kleurstructuur kan worden gepersonaliseerd kiezend uit een immense R.a.l waaier, kies de kleur die integraal het beste in de diverse architectonische contexten uit komt.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13