Pergola Arcadia

ARCADIA: UW INNOVATIEVE INTREKBARE DAK PERGOLA

Met trots introduceren wij Arcadia, de perfecte intrekbare dakpergola voor het verfraaien van uw terras en tuin. Voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid, biedt Arcadia een uitstekende oplossing.

ARCADIA STANDAARD MODEL

ARCADIA-K

Deze pergola stelt u in staat om te genieten van de zonnestralen of de schaduw te kiezen, en past zich aan aan de wisselende weersomstandigheden, waardoor uw buitenervaring volledig op maat wordt gemaakt.

Het ontwerp van Arcadia is niet alleen strak en hedendaags, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Het handmatige open- en sluitsysteem is ontworpen voor duurzaamheid en gemak, zodat u moeiteloos kunt genieten van uw buitenruimte.

WAAROM KIEZEN VOOR ARCADIA?

 • BESCHERMING
  Met het schuifbare dak van Arcadia kunt u met een eenvoudige beweging het bovenste doek openen of sluiten, zodat u op elk moment van de dag effectief uw buitenruimte kunt beheren.

 • MINIMALISTISCH ONTWERP
  De strakke en essentiële vormen van Arcadia, gecombineerd met het minimalistische ontwerp, maken deze pergola tot een modern meesterwerk dat naadloos past in elke buitenomgeving.

 • MINIMAAL ONDERHOUD EN DUURZAAMHEID
  Dankzij de eenvoud van Arcadia heeft deze pergola slechts minimaal periodiek onderhoud nodig, voornamelijk beperkt tot het schoonmaken van de aluminium profielen en de bedekking. Onze keuze voor aluminium en PVC zorgt voor lichtheid, duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor uw Arcadia-pergola lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

 • KRACHT EN GEBRUIKSGEMAK
  Arcadia onderscheidt zich door de mechanica van zijn componenten, met een handmatig schuifbaar dak dat dankzij speciale trolleys zorgt voor vloeiende en geruisloze beweging, zonder dat er een gemotoriseerd systeem nodig is. Het geïntegreerde magnetische vergrendelingssysteem van de bedekking is zeer resistent tegen slijtage en breuk, wat zorgt voor betrouwbaarheid op de lange termijn en een hoog niveau van functionaliteit.

 • EENVOUDIGE INSTALLATIE
  De aandacht voor het ontwerp en de gebruiksvriendelijke onderdelen zorgen voor een snelle installatie. Elk aspect van de Arcadia-pergola is ontworpen om de tijd en moeite die nodig is voor de montage te minimaliseren.

Het doek dat wordt gebruikt voor onze pergola’s is voornamelijk Precontraint PVC van Ferrari, een toonaangevende fabrikant van structurele stof voor spanconstructies.

Het gebruikte doek voor de pergola’s van Giulio Barbieri is voornamelijk Precontraint PVC van Ferrari, de toonaangevende fabrikant van structurele stof die wordt gebruikt bij de vervaardiging van spanconstructies.

Soorten beschikbare PVC-doek Precontraint

 • Ferrari Soltis 96 Mesh. Kleuren
 • Ferrari Soltis 96 waterdichte voering. Kleuren
 • Ferrari Precontraint 402. Kleuren
 • Ferrari Precontraint 602 blackout mat. Kleuren

Branding De zijwanden zonder ramen kunnen worden voorzien van reclame (NB: reclame kan niet worden aangebracht op Soltis 96-doek).

Aluminium Profielen en Stalen Componenten Behandeld met Katrijselektrodepositie of Thermisch Verzinken, en Poedercoating van Polyester.

RAL Kleuren Gecoat met polyesterpoeder

Standaardkleuren:

 • Wit, mat
 • Duifgrijs, mat
 • Donkerbruin, mat

Andere kleuren uit het RAL-assortiment met een gladde afwerking zijn op aanvraag beschikbaar.

CE-certificering

Product gemarkeerd volgens de technische normen UNI EN 1090 en UNI EN 13561.

Made in Italy

100% gemaakt in Italië.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13