Pergola Eclettica

DE MODERNE WATERDICHTE PERGOLA - ECLETTICA

De moderne waterdichte pergola Eclettica vertegenwoordigt een allesomvattende oplossing met thermische isolatie, geluidsabsorptie en een sneeuwbestendig vast dak, dat naadloos verschillende soorten fotovoltaïsche systemen kan integreren.

De moderne waterdichte pergola Eclettica, ontworpen door Giulio Barbieri, biedt een geavanceerde oplossing voor het overkappen van buitenruimtes. Deze pergola overtreft de beperkingen van traditionele overkappingen en biedt effectieve bescherming tegen de elementen gedurende alle seizoenen.

Hier is waarom u de Eclettica pergola zou moeten overwegen:

5 REDENEN OM VOOR ECLETTICA, DE MODERNE WATERDICHTE PERGOLA, TE KIEZEN

 • WATERDICHTHEID
  Dankzij zijn uitstekende waterbestendigheid zorgt het voor een droge omgeving, zelfs bij zware regenval.
 • SNEEUWBELASTINGBESTENDIGHEID
  Het kan sneeuwbelastingen tot 50 kg per m² (100 kg per m² in de versterkte versie) dragen en windkrachten weerstaan.
 • THERMISCHE CONTROLE
  De isothermische bedekking met sandwichpanelen helpt een gecontroleerde interne temperatuur te handhaven.
 • ACOUSTISCHE CONTROLE
  Geluidsabsorberende panelen kunnen worden geïntegreerd om omgevingsgeluid te verminderen en maximaal akoestisch comfort te garanderen.
 • EIGEN STROOMOPWEKKING
  Eclettica kan elk type fotovoltaïsch systeem integreren zonder hulpstructuren te vereisen. Op aanvraag is het mogelijk om een optioneel fotovoltaïsch systeem van 3.06 / 4.08 / 5.10 kW met opslagbatterijen aan te vragen.

Andere kenmerken: De vereenvoudigde structuur vereist minimaal onderhoud en biedt voordelen zoals geïntegreerde afvoer, LED-verlichting en neerlaatbare gordijnen en schuiframen die naadloos integreren met de structuur.

De moderne waterdichte pergola Eclettica, ontworpen door Giulio Barbieri, is de ideale keuze voor degenen die verlangen naar een veelzijdige, duurzame en functionele buitenoverkapping, in staat om een beschermde en comfortabele omgeving te creëren in elk seizoen.

 

 

Maximale afmetingen (cm)
Hoogte (cm)
Vorm
AFMETINGEN VAN STANDAARD MODULE
500 x 600
326
Vierkante of rechthoekige veranda

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13