Pergola Qzebo

MINIMALISTISCHE MODERNE PERGOLA - QZEBO

Welkom in de wereld van onze feesttenten, waar elegantie en functionaliteit samensmelten om onvergetelijke momenten van gezelligheid en comfort te creëren.

Laat je onderdompelen in een wereld waar catering en gastvrijheid naadloos samenkomen. Onze feesttenten en pagodetenten bieden de ideale oplossing voor al jouw evenementbehoeften. Laat ons jouw gelegenheid verheffen tot een buitengewone ervaring met onze op maat gemaakte tenten. Verken ons uitgebreide assortiment aan tentopties en ontdek de perfecte match voor jouw evenement.

MINIMALISTISCHE MODERNE PERGOLA – QZEBO

Ontdek de Qzebo, een moderne pergola met een minimalistisch design dat een vleugje klasse en originaliteit toevoegt aan jouw evenementen!

MINIMALISTISCHE MODERNE PERGOLA – QZEBO

Qzebo doorbreekt het traditionele stereotype van de pergola door het klassieke puntige dak te transformeren in een bijna lineair dak. Het speelt in op een groeiende vraag uit de markt: is er een innovatieve design pergola? Qzebo is vandaag het enige consistente antwoord.

Hier zijn 5 redenen om voor Qzebo te kiezen:

  • Modern design: Het innovatieve luifelbevestigingssysteem zorgt voor een ongelooflijk strakke en moderne vorm, ideaal voor eigentijdse evenementen van groot prestige.
  • Waterdicht: De vaste dakconstructie is intern gespannen, wat perfecte weersbescherming garandeert. Het biedt ook de mogelijkheid om een efficiënt goten- en afvoersysteem te installeren.
  • Comfort: Qzebo kan worden uitgerust met verschillende optionele functies zoals glazen wanden en verwarming, waardoor het interieurcomfort wordt versterkt.
  • Praktische en snelle montage: Net als de hele reeks pergola’s van Giulio Barbieri vereenvoudigt en versnelt Qzebo het montage- en demontageproces.
  • Aanpassing: Qzebo kan worden gepersonaliseerd met verschillende kleuren, en je kunt rechtstreeks allerlei soorten afbeeldingen op de wanden laten drukken.

In essentie is Qzebo een eigentijdse en innovatieve pergola met veelzijdige eigenschappen, waardoor het de ideale keuze is voor moderne evenementen die een minimalistische esthetiek vereisen. Het doordachte ontwerp, waterbestendige structuur, comfortopties, eenvoudige montage en personalisatiemogelijkheden maken het tot een favoriet onder veeleisende evenementplanners. Onze 100% aluminium pergola’s zijn geschikt voor verhuur en onderscheiden zich doordat het traditionele puntdak is vervangen door een verlaagde koepel. Intern gespannen met een ingenieus systeem van aluminium profielen dat integreert met de zijdelingse dwarsbalken, vormt Qzebo een nieuw model van te huur aangeboden tent met strakke en elegante lijnen. Deze te huur aangeboden tenten belichamen een typisch Italiaans design. QZEBO, de revolutionaire tent te huur uit het assortiment van Giulio Barbieri, kenmerkt zich door een innovatief ontwerp dat het traditionele puntdak vervangt door een subtiele verhoging, waardoor de gehele structuur een lineaire en elegante uitstraling krijgt, zonder concessies te doen aan de praktische en snelle opzet.

Maximale lengte (cm)
Maximale breedte (cm)
Vorm
VERANDA QZEBO
500
250
Vierkante veranda

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13