Pergola Velora

SCHADUWZEIL VOOR TUINEN EN TERRASSEN

Velora is het nieuwe model schaduwzeil voor evenementen van Giulio Barbieri. Het minimale en verfijnde ontwerp, gecombineerd met de eenvoudige montage, maken het de ideale structuur voor onberispelijke, maar eenvoudig op te zetten buitenoplossingen. Verkrijgbaar in versies met DACRON en SOLTIS 96 MESH-afdekking, en in vierkante of ruitvormige vormen, Velora is het zonnescherm dat in staat is om met stijl en elegantie te reageren op de specifieke behoeften van sectoren zoals die van horeca en gastvrijheid, die structuren vereisen die veelzijdig zijn en snel op te zetten en af ​​te breken.

Kenmerken

STEUNSTRUCTUUR VAN SCHADUWDOEK

Zonnescherm zeil met aluminium profielen en RVS componenten
Dubbel driehoekig PVC buitenschaduwzeil met handbediend veeruitrolsysteem
RVS voeten
Schaduwzeil 100% gemaakt in ItaliëHet Italiaanse ontwerp dat door onze experts is gemaakt, samen met de specifieke componenten voor het handmatig inzetten van het zonneschermzeil, herinnert aan de nautische sector

Standaard kleuren

Standaardkleuren voor de gladde afwerking:

  • Zilver geanodiseerd
  • Wit RAL 9010

Standaardkleuren van de mat-ruwe afwerking:

  • Wite mat
  • Dove-Grey (Licht grijs) Mat
  • Dinker-bruin mat

Andere kleuren uit het RAL-assortiment met gladde glanzende afwerking of gladde matte afwerking zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Afmetingen (in cm)

Het Velora schaduwzeil is verkrijgbaar in vierkante en ruitvormige vorm en kan tot een maximale ruimte van 30 vierkante meter beslaan.

DAKKAP

  • Ferrari Soltis 96 MESH.
  • Dacron 391 CB.

Optioneel

Grond verankering
Het frame van het terraszeilzeil kan zonder fundering op de grond worden bevestigd door middel van gegalvaniseerde stalen platen en comfortabele stoelen in een granieten aggregaat.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13