Voorzet rolluiken

Voorzetrolluiken: VR150, VR200 en VR150 SilensioTM

Comfort zonder kap- en breekwerken

Voorzetrolluiken zijn rolluiken die je op een bestaand huis kan monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen. Toch leveren ze extra veiligheid en zijn ze zowel geluid- als temperatuurisolerend.

Unieke voordelen

 • Extreem duurzaam

  De kasten en geleiders zijn gemaakt uit stevig aluminium en de lamellen worden opgeschuimd voor extra stevigheid en langere levensduur.

 • Jarenlang plezier zonder meerprijs

  De rolluik-lamellen worden standaard beschermd tegen krassen dankzij een beschermingsvilt. Resultaat: het rolluik ziet er langer stralend uit. Dat is het verschil tussen een rolluik en een Harol-rolluik.

 • Bespaar op je energiefactuur

  Opteer voor de innovatieve ALU42 Thermo-lamel. Deze zorgt voor extra thermisch comfort door speciale coating op de lamellen met reflecterende deeltjes die warmte vanuit de woning reflecteert (hogere isolerende waarde dan pvc-lamel (= R-waarde 0,25 m2 K/W)).

 • Superstil én 40% langere levensduur

  Opteer voor SilensioTMen je rolluik wordt niet alleen geruisloos maar kent ook een 40% langere levensduur dan een standaard rolluik. De ultrastille buismotor is stiller dan eender welk huishoudapparaat! Met een haast onhoorbare ‘soft-start & stop’ functie wordt het typische geluid van de op elkaar drukkende lamellen geëlimineerd.


  Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13