Whelton shutters

Personal touch of light

Wehlton Shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing: volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnen schijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het licht maximaal weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook.

Authentiek

Wehlton Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare louvers. De louvers zijn verkrijgbaar in 4 breedten en zijn met een bedieningslat verstelbaar naar boven én naar beneden, Kiest u voor het clearview systeem, dan zit het bedieningsmechanisme weggewerkt aan de achterzijde. De bediening doet u dan aan de louvers zelf.

Hoogste kwaliteit

Wehlton Shutters zijn vervaardigd van hoogwaardig Phoenix. Deze stabiele houtsoort heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en laat zich goed verwerken.

Door het aanbrengen van de verf in meerdere lagen zijn Wehlton Shutters vochtbestendig en kunnen ze probleemloos in badkamers worden toegepast. Wehlton Shutters zijn een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten. Houdt u van strak en modern dan is de Premium uitvoering zeer passend. Een nostalgische sfeer bekomt u met de Classic versie. Wehlton Shutters zijn standaard verkrijgbaar in 17 beitskleuren en 17 verfkleuren.

Classic

De classic shutter is al leverbaar vanaf € 295,00 adviesverkoopprijs. In 7 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren en/of bediening, diverse montageframes, erker en meer!

Classic +

De classic + shutter In 21 kleuren en 4 verschillende lamelmaten: 63, 76, 89 en 114 mm. En in diverse opties: verborgen scharnieren clearview en brilliantview bediening, diverse montageframes, erker en meer! Schijfrail-systemen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13