Strak, slank, performant: VZ800-ZIP

Strak, slank en prestatiegericht: Ontdek de VZ800-ZIP zonwering van Harol voor perfecte glasbescherming.

Geschikt voor elk groot, hellend glasoppervlak.

  Technische gegevens

  • Breedte: tot 6 m
  • Uitval: tot 6 m  
  • Maximale oppervlakte: 94 m2
  • 100% Belgisch maatwerk

Zonwering is een essentieel onderdeel geworden van elk huis. We streven naar zonwering die uitblinkt op het gebied van comfort, design, veiligheid en energiebesparing. De VZ800-ZIP van Harol scoort uitstekend op al deze punten. Deze vernieuwde oplossing van Harol biedt een nog strakkere, slankere en prestatiegerichte uitstraling. Hiermee kun je zeker voor de dag komen! Of beter gezegd: blijf comfortabel binnen terwijl de zon buiten blijft.

Unieke voordelen van de VZ800-ZIP zonwering:

Strak & tijdloos design: Deze zonwering heeft een opvallend strak en tijdloos design, waardoor het geschikt is voor elke bouwstijl, van klassiek tot modern. Het innovatieve, schroefloze ontwerp is tot in het kleinste detail uitgewerkt en resulteert in een prachtig eindresultaat.

Jarenlang stralende doeken: Dankzij de volledig gesloten kast zijn de doeken beschermd tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze jarenlang mooi blijven.

Ultrastrakke doeken

Dit model is voorzien van een ultrastrak doek met een innovatief zip-systeem. Wat dit systeem uniek maakt, is het verborgen roestvrij stalen veertje in de geleiders. Dit veertje is bestand tegen slijtage, waardoor de doeken altijd strak gespannen blijven, zelfs na langdurig gebruik. Bovendien is het systeem extreem windbestendig, tot wel 140 km/uur.

Ruime keuze aan doeken

Bij Harol heb je een uitgebreide keuze aan doeken, variërend van lichtdoorlatend tot verduisterend. Met een breed scala aan kleurenopties kun je altijd de perfecte match vinden.

 

Afgewerkt tot in de details:

 • Compacte kast: De kast is compact van formaat, wat zorgt voor een discrete uitstraling.
 • Uitvalsbuis loopt tot op het einde van de geleiders: Hierdoor is er geen lichtinval tussen de geleider en het doek, wat zorgt voor optimale bescherming tegen de zon.
 • Opvallend discreet: Het gehele systeem is ontworpen om discreet te zijn, waardoor het perfect integreert met je woning en geen afbreuk doet aan het esthetische aspect.

Welke opties zijn er om je Harol-oplossing kleur te geven? Hieronder een overzicht van de verschillende technieken die wij toepassen om onze producten naar een hoger niveau te tillen.

1. Poederlakken

Wat is poederlakken?
Poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Dat wil zeggen dat negatief geladen poeder op een positief geladen aluminium materiaal verstoven wordt. Na het spuiten blijft het poeder tijdelijk plakken op het gereinigde en ontvette materiaal, waarna het in een oven wordt gesmolten. Zo zet het poeder zich vast op de materialen en krijg je een stoot- en slijtvaste laklaag wanneer deze uit de oven komt. Enkel de geur van versgebakken cake ontbreekt.

Harol-poederlakhal
Harol beschikt over een ultramoderne en milieuvriendelijke poederlakhal. Om aluminiumprofielen te poederlakken gebruiken we polyesterpoeders. Deze zijn uv-bestendig en verkrijgbaar in een ruim pallet eigentijdse RAL- en structuurlakken.

RAL-Classic poederlakken aan standaardprijs
RAL is dé standaard in de verf- en coatingindustrie. Heb je graag keuze? Harol heeft alle kleuren uit de RAL-Classic K7 in zowel mat als satijn met uitzondering van fluo- en parelmoerkleuren. Het RAL-Classic assortiment bestaat uit een palet van 210 kleuren. En om te voorkomen dat je product toch net iets rozer uitslaat dan gedacht, gebruik je best een RAL-kleurenwaaier om de exacte kleur te bepalen. Begin maar met kiezen. Alle kleuren zijn beschikbaar zonder meerprijs.

Structuurlakkleuren aan standaardprijs
Wat structuurlakken uniek maakt, is dat ze zeer krasbestendig zijn en minder onderhoud vereisen. Zo komt de kleur dus beter tot zijn recht. Deze poedercoating is mat en korrelig en geschikt voor alle aluminiumprofielen. Structuurlakken zijn verkrijgbaar zonder en voor bepaalde kleuren met metallic, wat voor een lichte glinstering zorgt. Harol biedt de standaard structuurlakkleuren van een selecte groep raamfabrikanten (Finstral, Reynaers, Profel, SAPA en Aluplast) aan zonder meerprijs.

2. Natlakken

Wat is natlakken
Harol beschikt over twee natlakcabines. Het klinkt misschien als een soort sauna, maar dat is het niet. Bij natlakken brengt men een vloeibare beschermende deklaag in meerdere lagen aan. Deze manier van lakken wordt voornamelijk toegepast op materialen die niet uit metaal zijn gemaakt zoals onze garagedeurpanelen. Ook hier is de keuze aan kleuren vrijwel onbeperkt. Bovendien pas je je oplossing helemaal aan naar wens met verschillende glansgraden, structuren en effecten.

Kleuren in natlak
Natlakken zijn in dezelfde kleuren beschikbaar als de RAL-Classic poederlakken en structuurlakken. Er kan echter een minimaal kleurverschil optreden tussen poeder- of structuurlak en natlak van dezelfde kleur. Dit door de verschillende verftechniek. We hanteren dezelfde prijspolitiek voor natlakken als voor poederlakken. 

3. Anodisatie

Wat is anodisatie
Deed het woord natlakcabine je aan sauna’s denken, dan zijn we nu aangekomen bij de peeling. Bij anodisatie worden aluminiumprofielen eerst ontvet, gereinigd en gedroogd, waarna ze in een chemisch bad worden gedompeld. Deze kunstmatige oxidatie opent de poriën van de profielen. Vervolgens worden de profielen gekleurd in een metaaloxidebad, waarna de poriën opnieuw worden gesloten in een speciaal stoombad.

Bij anodisatie blijft de originele structuur van het aluminium behouden, al wordt deze wel gladder en uiteraard ook gekleurd. Niet onbelangrijk is dat er bij anodisatie lichte kleurverschillen mogelijk zijn per behandeling.

Kleuren in anodisatie
Harol biedt de kleur ‘blank geanodiseerd’ aan op alle type screens. Aan standaardprijs is dit enkel beschikbaar op de types screen: SC700 en SC800-ZIP.

4. Foliebekleving

Wat is foliebekleving
Kleurconsulenten adviseren om kleuren te laten terugkomen over je hele huis. Geldt dat ook voor je buitengevel? Met foliebekleving match je de profielen van je garagedeur en rolluiken perfect met je raam- en deurprofielen. Kleurfolies bieden een geraffineerde afwerking en zijn bestand tegen barre weersomstandigheden. Bovendien, en dat zal je zeker interesseren, is foliebekleving erg makkelijk in onderhoud.

Kleuren in foliebekleving
Er is een zeer brede waaier aan kleuren én houtmotieven beschikbaar. Zo kies je voor een strak, of eerder natuurlijk uitzicht van je huis. Voor deze folies wordt er steeds een toeslag gerekend.

Meer weten
Wil je meer informatie over de mogelijkheden in kleuren en motieven?

 

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13