Supercompacte kast: VZ080-ZIP

Ontdek de Harol zonwering VZ080-ZIP voor al je glaspartijen, zelfs binnenshuis

Op zoek naar de perfecte zonwering die aansluit bij jouw unieke stijl? Met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma en een uitgebreide collectie aan doeken is dat geen enkel probleem.

Technische gegevens

  • Breedte: 3 m
  • Hoogte: 3,5 m
  • Gekoppelde breedte: tot 12 m
  • Maximale oppervlakte: 36 m2
  • 100% Belgisch maatwerk

Bij Key-doek zeilmakerij bieden wij de Harol zonwering VZ080-ZIP aan, een veelzijdige keuze voor al je glaspartijen, zelfs binnenshuis.

Geniet van de volgende unieke voordelen:

Strak & tijdloos design

De VZ080-ZIP zonwering heeft een opvallend strak en tijdloos design, waardoor het perfect past bij elk type bouwstijl, van klassiek tot modern. Het innovatieve, schroefloze ontwerp richt zich op de kleinste details en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Supercompacte kast

Met de meest compacte kast op de markt zal de VZ080-ZIP zonwering je gevel of veranda zo min mogelijk ontsieren. Het verschil tussen gewone zonwering en een Harol-zonwering is duidelijk te zien.

Ultrastrakke doeken

Dit model beschikt over een ultrastrak doek met een innovatief zip-systeem. Het unieke aan dit systeem is het verborgen roestvrij stalen veertje in de geleiders, dat niet onderhevig is aan slijtage. Hierdoor blijven de doeken jarenlang strak gespannen. Bovendien is het systeem extreem windbestendig, zelfs bij windsnelheden tot 140 km/uur.

Eén systeem, talloze mogelijkheden

Dankzij het ingenieuze ontwerp kan het doek in elke gewenste richting bewegen: van onder naar boven, van boven naar onder, van links naar rechts of van rechts naar links. Bovendien kan deze zonwering ook gebruikt worden als binnenzonwering, ideaal voor lichtkoepels en lichtstraten.

Afgewerkt tot in de details

Naast deze unieke eigenschappen biedt de Harol zonwering VZ080-ZIP ook diverse afwerkingsmogelijkheden, waaronder een compacte kast, sideways beweging, top-down en bottom-up bediening, en zelfs mogelijkheden voor binnenzonwering.

Kies voor kwaliteit en maatwerk met de Harol zonwering VZ080-ZIP van Key-doek zeilmakerij. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte zonwering op maat te bespreken.

Welke opties zijn er om je Harol-oplossing kleur te geven? Hieronder een overzicht van de verschillende technieken die wij toepassen om onze producten naar een hoger niveau te tillen.

1. Poederlakken

Wat is poederlakken?
Poederlakken is een elektrostatisch verfproces. Dat wil zeggen dat negatief geladen poeder op een positief geladen aluminium materiaal verstoven wordt. Na het spuiten blijft het poeder tijdelijk plakken op het gereinigde en ontvette materiaal, waarna het in een oven wordt gesmolten. Zo zet het poeder zich vast op de materialen en krijg je een stoot- en slijtvaste laklaag wanneer deze uit de oven komt. Enkel de geur van versgebakken cake ontbreekt.

Harol-poederlakhal
Harol beschikt over een ultramoderne en milieuvriendelijke poederlakhal. Om aluminiumprofielen te poederlakken gebruiken we polyesterpoeders. Deze zijn uv-bestendig en verkrijgbaar in een ruim pallet eigentijdse RAL- en structuurlakken.

RAL-Classic poederlakken aan standaardprijs
RAL is dé standaard in de verf- en coatingindustrie. Heb je graag keuze? Harol heeft alle kleuren uit de RAL-Classic K7 in zowel mat als satijn met uitzondering van fluo- en parelmoerkleuren. Het RAL-Classic assortiment bestaat uit een palet van 210 kleuren. En om te voorkomen dat je product toch net iets rozer uitslaat dan gedacht, gebruik je best een RAL-kleurenwaaier om de exacte kleur te bepalen. Begin maar met kiezen. Alle kleuren zijn beschikbaar zonder meerprijs.

Structuurlakkleuren aan standaardprijs
Wat structuurlakken uniek maakt, is dat ze zeer krasbestendig zijn en minder onderhoud vereisen. Zo komt de kleur dus beter tot zijn recht. Deze poedercoating is mat en korrelig en geschikt voor alle aluminiumprofielen. Structuurlakken zijn verkrijgbaar zonder en voor bepaalde kleuren met metallic, wat voor een lichte glinstering zorgt. Harol biedt de standaard structuurlakkleuren van een selecte groep raamfabrikanten (Finstral, Reynaers, Profel, SAPA en Aluplast) aan zonder meerprijs.

2. Natlakken

Wat is natlakken
Harol beschikt over twee natlakcabines. Het klinkt misschien als een soort sauna, maar dat is het niet. Bij natlakken brengt men een vloeibare beschermende deklaag in meerdere lagen aan. Deze manier van lakken wordt voornamelijk toegepast op materialen die niet uit metaal zijn gemaakt zoals onze garagedeurpanelen. Ook hier is de keuze aan kleuren vrijwel onbeperkt. Bovendien pas je je oplossing helemaal aan naar wens met verschillende glansgraden, structuren en effecten.

Kleuren in natlak
Natlakken zijn in dezelfde kleuren beschikbaar als de RAL-Classic poederlakken en structuurlakken. Er kan echter een minimaal kleurverschil optreden tussen poeder- of structuurlak en natlak van dezelfde kleur. Dit door de verschillende verftechniek. We hanteren dezelfde prijspolitiek voor natlakken als voor poederlakken. 

3. Anodisatie

Wat is anodisatie
Deed het woord natlakcabine je aan sauna’s denken, dan zijn we nu aangekomen bij de peeling. Bij anodisatie worden aluminiumprofielen eerst ontvet, gereinigd en gedroogd, waarna ze in een chemisch bad worden gedompeld. Deze kunstmatige oxidatie opent de poriën van de profielen. Vervolgens worden de profielen gekleurd in een metaaloxidebad, waarna de poriën opnieuw worden gesloten in een speciaal stoombad.

Bij anodisatie blijft de originele structuur van het aluminium behouden, al wordt deze wel gladder en uiteraard ook gekleurd. Niet onbelangrijk is dat er bij anodisatie lichte kleurverschillen mogelijk zijn per behandeling.

Kleuren in anodisatie
Harol biedt de kleur ‘blank geanodiseerd’ aan op alle type screens. Aan standaardprijs is dit enkel beschikbaar op de types screen: SC700 en SC800-ZIP.

4. Foliebekleving

Wat is foliebekleving
Kleurconsulenten adviseren om kleuren te laten terugkomen over je hele huis. Geldt dat ook voor je buitengevel? Met foliebekleving match je de profielen van je garagedeur en rolluiken perfect met je raam- en deurprofielen. Kleurfolies bieden een geraffineerde afwerking en zijn bestand tegen barre weersomstandigheden. Bovendien, en dat zal je zeker interesseren, is foliebekleving erg makkelijk in onderhoud.

Kleuren in foliebekleving
Er is een zeer brede waaier aan kleuren én houtmotieven beschikbaar. Zo kies je voor een strak, of eerder natuurlijk uitzicht van je huis. Voor deze folies wordt er steeds een toeslag gerekend.

Meer weten
Wil je meer informatie over de mogelijkheden in kleuren en motieven?

 

Interesse? Neem nu contact met ons op


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13