Uitvalschermen

Uitvalschermen geven uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen.

Ze zijn vooral geschikt voor raampartijen waar je niet vaak langs hoeft te lopen. Omdat uitvalschermen heel functioneel en duurzaam zijn, worden ze vaak gebruikt bij flatgebouwen. Een cassette uitvalscherm heeft een cassette die het doek in gesloten stand beschermt tegen weersinvloeden.

Een zonwering op maat naar uw behoefte!

Natuurlijk bieden zonweringen van Harol bescherming tegen de zon en haar schadelijke uv-stralen. Maar u krijgt er in één klap ook een extra leefruimte bij: een beschut terras waar het zowel ’s avonds als overdag heerlijk vertoeven is. En kent u de vele troeven van de zonwerende Harol screens en buitenjaloezieën al?

Uitvalschermen als frisse zonnekloppers

  • Een Harol-uitvalscherm houdt als de beste de warmte buiten. Dit type gevelzonwering wordt voor uw vensters geplaatst en is een erg voordelig alternatief voor een zonnescherm. De troeven van een uitvalscherm:
  • Variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) om zelf te bepalen hoeveel zon u binnenlaat.
  • Extreem windbestendig dankzij de aparte opbouw en de sterke uitvalarmen.
  • Eenvoudige bediening.
  • Kwalitatieve doeken.

Technische details van een uitvalscherm

  • Hoogwaardige materialen: robuuste gemoffelde aluminiumprofielen, roestvrije kunststofstukken, rot- en schimmelvrije doeken en een gestileerde cassette (om het doek in op te bergen).
  • Keuze uit 3 valarmen: stormvaste armen, glij- en gasveerarmen.

3 montagemogelijkheden

U hebt de keuze uit verschillende montagemogelijkheden: op de gevelsteen, in de dagopening en op het raam.

Afmetingen

Harol maakt uw zonwering altijd op maat. Resultaat? U bepaalt zelf hoe breed uw uitvalscherm wordt. Voor een uitvalscherm zijn dit de mogelijkheden:

  • Minimale breedte met 1 doek: 1 meter
  • Maximale breedte met 1 doek: 5 meter
  • Maximale breedte met 2 doeken: 10 meter

De Harol opties: tijd om persoonlijk te worden

Bediening
Eén druk op de knop — en uw elektrische zonwering opent of sluit. Als optie kunt u kiezen voor de geïntegreerde, automatische Home Motion besturingen van Somfy. Hebt u liever een manuele bediening? Alles kan.

Kleur
Niks is zo persoonlijk als kleur. Daarom zijn alle Harol zonweringen verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met meer dan 300 kleuren aan standaardprijs!

Maatwerk
Van ontwerp tot productie en plaatsing: elke Harol zonwering is maatwerk, uitgevoerd door vakmensen. Hierdoor zijn tal van uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen mogelijk.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13