Prodim-Proliner 8 CS meet systeem

Dit draagbaar, digitaal meetapparaat is uitstekend geschikt voor nauwkeurige metingen in de glas-, metaal-, canvas- en textielindustrieals ook voor de jachtbouw.

De Proliner Tracker 8 IS is uniek in functionaliteit en uitstraling. Al uw metingen kunnen probleemloos
op locatie worden uitgevoerd. Met de geïntegreerde CAD-software en het grote 10” touchscreen kunnen gebruikers afmetingen controleren en tekeningen direct, ter plaatse, op de Proliner bewerken. D

De Proliner 8 IS ondersteunt zowel 2D als 3D softwareversies. Om te profiteren van optimale flexibiliteit, wordt de Proliner 8 IS geleverd met oplaadbare batterijen en een adapter.

De Proliner 8 IS is een geavanceerd meetinstrument dat zowel 2D als 3D softwareversies ondersteunt. Deze innovatieve tool biedt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en flexibiliteit voor het vastleggen van meetgegevens in diverse toepassingen.

Met de Proliner 8 IS kunt u profiteren van optimale flexibiliteit. De tool wordt geleverd met oplaadbare batterijen, zodat u altijd klaar bent om te meten, waar u ook bent. Bovendien wordt er een adapter meegeleverd, zodat u de Proliner 8 IS gemakkelijk kunt opladen en altijd verzekerd bent van een betrouwbare stroomvoorziening.

Of u nu 2D-tekeningen wilt maken of complexe 3D-modellen wilt creëren, de Proliner 8 IS biedt de benodigde functionaliteit om aan al uw meetbehoeften te voldoen. Met de ondersteuning van zowel 2D als 3D softwareversies kunt u naadloos werken in uw gewenste softwareomgeving en profiteren van geavanceerde tools en functies.

De Proliner 8 IS is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve bediening, zodat u snel en efficiënt metingen kunt uitvoeren. De tool is voorzien van een hoogwaardig touchscreen display waarmee u meetgegevens direct kunt bekijken en bewerken. Met de ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit kunt u meetgegevens eenvoudig delen en overzetten naar andere apparaten.

Of u nu werkt in de interieurinrichting, bouw, scheepsbouw, glas- en gevelindustrie of een andere branche, de Proliner 8 IS biedt u de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Deze geavanceerde meetoplossing stelt u in staat om snel en nauwkeurig meetgegevens vast te leggen, waardoor u tijd en kosten bespaart en fouten minimaliseert.

Ervaar zelf de kracht van de Proliner 8 IS en ontdek hoe deze innovatieve meettool uw werkzaamheden kan transformeren. Verbeter uw meetefficiëntie, verhoog uw productiviteit en lever hoogwaardige resultaten met de Proliner 8 IS.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13