Cornels – Hellend dak modellen

OVERKAPPING MET HELLEND DAK | STRAKKE LIJNEN EN EEN MODERN DESIGN

NAVI ECO- CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 6 meter per module

NAVI – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 7 meter

NAVI – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 10 meter per module

STRAKKE LIJNEN EN EEN MODERN DESIGN

Een moderne overkapping met strakke lijnen: deze overkapping onderscheidt zich door het moderne design. De overkapping met hellend dak is daarmee een stijlvol onderkomen en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Deze terrasoverkapping met hellend dak is een van onze meest verkochte modellen. NAVI biedt u keuze uit diverse uitvoeringen: – NAVI ECO – CORNELS® Base serie (een extra ranke uitvoering); – NAVI CORNELS® Base serie (ranke uitvoering) – NAVI CORNELS® Pro serie (robuuste uitvoering). Perfect voor zowel de horeca als toepassing bij particulieren.

Met een terrasoverkapping met doek creëert u een natuurlijk en comfortabel gevoel bij de woning. De strakke lijnen in het doek, hellend dak en modern design zorgen voor een stijlvolle manier om buiten te genieten met het comfort van binnen. De bescherming die de overkapping biedt tegen zon, regen en wind op het terras is heerlijk.

Wat zijn uw wensen? Wilt u ook de zijwanden afsluiten voor extra comfort? Al onze overkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk. We informeren u graag verder tijdens een afspraak.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13