Terrasoverkapping voor huis en tuin

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden doorbrengt met vrienden en familie.

Dan droomt u er zeker van om daar het hele jaar door van te genieten. Een terrasoverkapping biedt de oplossing! Zeker wanneer u de zijwanden voor extra comfort afsluit met glassystemen. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met terrasoverkapping geniet u het hele jaar van het buitenleven!

MAATWERK

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van uw woning door. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.
 

VAN WOONHUIS TOT VILLA, VAN PENTHOUSE TOT APPARTEMENT

Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met inschuifbaar vouwdak of met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten.
 

Wilt u een knusse plek creëren waar u met uw gezin het hele jaar kan genieten van uw tuin en terras? Denkt u er juist over om uw woonruimte uit te breiden met een tuinkamer, die u als kantoor wilt gebruiken of misschien wel als gym? Of heeft een een appartement of penthouse met dakterras en wilt u beschut genieten met uw vrienden van het panoramische uitzicht? Wat u wens ook is, CORNELS ® biedt de perfecte oplossing in elke situatie, dankzij maatwerk en de eindeloze mogelijkheden tot het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (met diverse zonwering- en glassystemen).


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13