Cornels – Inschuifbare lamellen

KANTELBARE EN INSCHUIFBARE LAMELLEN

POLLUX – CORNELS Elite serie

Luxe lamellen overkapping voor bij uw woning

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max 9 meter per module

CORNELS Elite serie – Inbouw

Kantelbaar lamellen overkapping voor groot terras

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module
Uitval: 6 meter per module

AANWINST VOOR IEDERE WONING

Een overkapping die geheel open en dicht schuift, realiseert u met dit type lamellen dak. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen tegelijkertijd geopend of ingeschoven.

Een terrasoverkapping met lamellen dak is een geweldige toevoeging voor het ontwerp van iedere woning, want dankzij ons maatwerk is lamellen overkapping geheel naar wenst te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals de constructies (dak tot wel 9 meter per module) en de vele opties om de zijwanden af te sluiten.

MAATWERK

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk.

SCHOON EN NETJES

Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw terras valt bij het openen van de overkapping. De unieke, in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak.

GEÏNTEGREERDE HEMELWATERAFVOER

De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot zorgt ervoor dat het water via de liggers en de staanders wordt afgevoerd.

KLIMAATBEHEERSING

De lamellen kunnen met isolatiemateriaal worden gevuld voor extra comfort. Dit zorgt ook voor aanzienlijk minder condensvorming. De lamellenconstructie werkt standaard geluidsabsorberend.

ZIJWANDEN

Creëer een terras om het hele jaar in alle weersomstandigheden te gebruiken met de optie om de zijwanden van de overkapping met glazen wanden, screens of aluminium panelen af te sluiten.

VERLICHTING

De perfecte sfeer voor uw ambiance regelt u met de geïntegreerde, dimbare ledverlichting en verborgen kleurrijke RGB-verlichting.

INSCHUIFBAAR EN KANTELBAAR

Wilt u een dak dat waarbij u de lamellen zowel kan kantellen als openschuiven? Dat kan met de terrasoverkapping AVIOR! Neem contact op en wij informeren u verder over de mogelijkheden.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13