Cornels – Overkapping zwevend gewelfd

LICHT, LUCHTIG EN ROBUUSTE BESCHERMING

Dit model met gevelbevestiging via trekstang heeft een chique uitstraling met het gewelfde dak. Ideaal daar waar gevelbevestiging mogelijk is, maar steunpilaren niet gewenst zijn. Ook wel stormbestendige zon- en regenwering genoemd.

CERES – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 5 meter per module

CERES – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 5 meter

Een terrasoverkapping, zo licht en luchtig dat hij wel lijkt te zweven. Maar vergis u niet deze overkapping biedt een robuuste bescherming tegen zonnige en slechte weersomstandigheden. Dit model heeft geen ondersteuning aan de voorkant, zodat ongestoord van de bewoners van bijvoorbeeld een penthouse onbelemmerd van het uitzicht genieten.

Deze mooie terrasoverkapping met doek noemen we ook weleens een luxe permanente zon- en regenwering. De zwevende overkapping komt mooi tot haar recht aan de gevel van een ruime luxe woning of penthouse. Het geeft uw huis een luxe uitstraling. Deze bijzondere overkapping is ook stormbestendig, dus daar heeft u geen zorgen over.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13