Cornels – Kantelbare lamellen

KANTELBARE EN INSCHUIFBARE LAMELLEN

ALYA – CORNELS Elite serie

Luxe lamellen overkapping voor bij uw woning

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max. 7,9 meter per module

ALYA MAX – CORNELS Elite serie

Kantelbaar lamellen overkapping voor groot terras

Maximale grootte

Breedte: 13,5 meter per module
Uitval: 12 meter per module

ALYA – CORNELS Pro serie

Mooie overkapping met smalle lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max. 7,8 meter per module

CORNELS Base, Pro & Elite series

Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module
Uitval: 7,9 meter per module

Met een terrasoverkapping met kantelbare lamellen zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen kantelt bepaalt of u van schaduw of van de zonnestralen geniet. Bovendien geeft een lamellen dak met een prachtige natuurlijke lichtinval op uw terras.

We bieden kantelbare lamellen in elke serie zowel de CORNELS Base, Pro als Elite. En alles is maatwerk. Dakterras bij een penthouse overkappen, terras bij uw luxe woning of poolhouse naast uw zwembad? Elke wens is te realiseren. 

MAATWERK

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

SCHOON EN NETJES

Niets is zo vervelend als opgehoopt vuil, bladeren en water dat op uw terras valt bij het openen van de overkapping. De unieke, in de lamellen geïntegreerde goot voorkomt dat er opgehoopt vuil naar binnen valt bij het openen van het dak. 

GEÏNTEGREERDE HEMELWATERAFVOER

De liggers met geïntegreerde goot vormen het hoofdgeraamte van de overkapping. Al het gewicht wordt evenredig over de constructie verdeeld. De geïntegreerde goot zorgt ervoor dat het water via de liggers en de staanders wordt afgevoerd. 

KLIMAATBEHEERSING

De lamellen kunnen met polyurethaanschuim worden gevuld voor extra comfort. Dit zorgt ook voor aanzienlijk minder condensvorming. De lamellenconstructie werkt standaard geluidsabsorberend. 

ZIJWANDEN

Creëer een terras om het hele jaar in alle weersomstandigheden te gebruiken met de optie om de zijwanden met glazen wanden, screens of aluminium panelen af te sluiten. 

VERLICHTING

Creëer de perfecte sfeer voor uw ambiance dimbare led-verlichting. Onze terrasoverkappingen met lamellen dak bieden ook de mogelijkheid van RGB led-verlichting, deze led-strips zijn verborgen en geven een extra high-end uitstraling bij gebruik.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13