Cornels – Plat dak modellen

OVERKAPPING MET PLAT DAK

MIRA – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 5,5 meter per module
Uitval: 8 meter per module

MIRA – CORNELS Pro serie (Inbouw)

Maximale grootte

Breedte: 5,5 meter per module
Uitval: 8 meter per module

LYRA – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 6 meter per module

LYRA – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 8 meter per module

EEN SLIM ONTWERP

Het kenmerkende element van deze overkappingen is het speciaal ontworpen schuifdak met een platte aluminium constructie. Een ontwerp, waarmee u de buitenruimte van uw woning tot binnenruimte transformeert en andersom.

We bieden u keuze uit de LYRA uit de CORNELS Base en Pro serie én kubistische model MIRA uit de CORNELS Pro serie. De nieuwe generatie design terrasoverkappingen met high end uitstraling.

De opties en mogelijkheden voor deze terrasoverkappingen zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating. Qua verlichting biedt deze terrasoverkappingen met vouwdak verschillende opties van dimbare (RGB) led verlichting voor een extra high-end uitstraling.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk. 

Neem contact op voor meer informatie.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13