Cornels – Inschuifbare lamellen horeca

HET GROOTSTE LAMELLEN DAK TER WERELD

POLLUX – CORNELS Elite serie

Luxe lamellen overkapping voor bij uw woning

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max 9 meter per module

CORNELS Elite serie – Inbouw

Kantelbaar lamellen overkapping voor groot terras

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module
Uitval: 6 meter per module

Heeft u een groot terras? Dan is dit type stijlvolle overkapping de beste keuze.

De high-end terrasoverkapping POLLUX uit de CORNELS Elite serie is uniek dankzij het inschuifbare dak dat een opening heeft van maar liefst max. 9 meter per module.

Onze overkappingen zijn bovendien onbeperkt te koppelen. Ideaal voor het overspannen van grote projecten zoals terrassen van hotels, restaurants en grandcafés.

OVERKAPPING MET INSCHUIFBAAR LAMELLENDAK

Onze lamellen overkappingen zijn een waardevolle opwaardering voor het horecaterras. Met deze overkapping met lamellen schuift u het dak bij mooi weer helemaal open of gebruikt u de lamellen om de zon te weren. Regent het dan zorgt u voor een droog terras door het dak te sluiten.

U dimt de ledverlichting gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening voor de perfecte sfeer dankzij de optie voor RGB verlichting.

Desgewenst zijn alle lamellen voor extra isolatie ook gevuld met purschuim leverbaar. In combinatie met glazen schuifwanden creëert u zo een heerlijk aangename extra (binnen)ruimte, koel tijdens warme zomerdagen en behaaglijk in de winter. De geïsoleerde lamellen werken bovendien geluidsabsorberend. Met deze overkapping biedt u uw gasten een perfect horecaterras om vierseizoenen lang te gebruiken.

Alles is geheel maatwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos van RAL-kleuren, afmetingen en coatings zoals seasidecoating. Ook inbouw in bestaande constructies behoort tot de mogelijkheden.

De hemelwaterafvoer is stijlvol weggewerkt in de constructie en de goot is geïntegreerd in de lamellen. Hierdoor valt er bij het openen van het dak geen stof, bladeren of regenwater naar beneden; uitermate geschikt maakt als horeca terrasoverkapping. En is dankzij de sterke constructie met name perfect voor een groot terras.

Ventileren is nu belangrijker dan ooit. Met een druk op de afstandsbediening vult u de ruimte met frisse lucht, door de lamellen in de ventilatiestand te plaatsen. Via de app is het ook mogelijk uw eigen ventilatiescenario te creëren.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13