Terrasoverkapping voor horeca

Met een terrasoverkapping vergroot u dus de capaciteit en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet.

Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt op uw horecaterras: met overkapping is het altijd genieten!

MAATWERK

CREËER DE SFEER DIE ZO SPREKEND IS VOOR UW ZAAK

Onderscheidt u van andere etablissementen en creëer de sfeer die zo sprekend is voor uw zaak. Bij het creëren van de terrasoverkapping voeren we uiteraard de sfeer en kleuren van het concept en de huisstijl van uw horecazaak door. Die herkenbaarheid draagt uiteraard bij aan de stopkracht van uw terras. Het leveren van maatwerk stelt ons in staat voor ieder terras, groot of klein, een passende oplossing te bieden.

Heeft u een groot of een klein terras? Houdt u van een klassieke of strakke inrichting? Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging voor iedere ambiance en dankzij ons maatwerk geheel volgens uw wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies in elke gewenste RAL-kleur, exclusieve doekencollectie, vouwdaken van doek en lamellen daken, zonwerings- en glassystemen.

VAN STERREN RESTAURANT TOT STRANDPAVILJOEN

Elke horeca-ondernemer geniet van de voordelen wanneer hij de keuze maakt om een jaarrond terras te creëren. Heeft een u cafetaria of een sterren restaurant? Een hotel met een dakterras in de stad of bent u eigenaar van een strandpaviljoen? Voor elke horecazaak is er een oplossing om uw gasten het hele jaar te laten genieten van een panoramisch uitzicht!

Biedt uw bezoekers een plek met veel comfort: droog, uit de wind, uit de warme zon of juist in het vroege voorjaars- of najaarszonnetje. De mogelijkheden voor het overkappen van uw terras en het afzetten van de zijwanden (diverse glas- en zonweringsystemen) zijn eindeloos.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13