Cornels – Overkapping met gewelfd dak horeca

PAST BIJ EEN LANDELIJKE STIJL

De welvingen van passen zowel bij een landelijke stijl als een strakke inrichting. Ook met het doek open ziet hij er prachtig uit. Dit product is zowel geschikt voor voor hotels, restaurants en cafés. Uiteraard voeren we de sfeer van uw interieur door in de overkapping.

NAOS – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 7 meter per module

NAOS – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 11 meter

De subtiele curve van deze overkapping maakt de overkapping uniek en zeer vriendelijk.

Het verdere design zorgt voor een strak geheel. Naast dat u letterlijk meer ruimte creëert, voelt deze overkapping ook figuurlijk heel ruimtelijk aan.

Al onze overkappingen zijn volledig maatwerk en dus geheel naar wens samen te stellen. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos. De uitstraling van uw horecazaak voeren we geheel naar wens door in de overkapping. Elke RAL-kleur is mogelijk voor de constructie, tevens bieden we een ruim assortiment doek en dankzij de mogelijkheden tot het afsluiten van de zijwanden biedt u uw gasten een comfortabel terras.

Meer weten over de mogelijkheden die onze terrasoverkapping voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, neem contact op of plan een afspraak.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13