Cornels – Plat dak horeca modellen

EEN SLIM ONTWERP

MIRA – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 5,5 meter per module
Uitval: 8 meter per module

MIRA – CORNELS Pro serie (Inbouw)

Maximale grootte

Breedte: 5,5 meter per module
Uitval: 8 meter per module

LYRA – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 6 meter per module

LYRA – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 8 meter per module

Het kenmerkende element van deze overkapping is het speciaal ontworpen schuifdak met een platte aluminium constructie.

Ideaal voor het horecaterras. Bovendien bieden we keuze uit het standaard model of uit de nieuwe generatie design terrasoverkappingen met high end uitstraling. We bieden u keuze uit de LYRA uit de CORNELS Base en Pro serieén kubistische model MIRA uit de CORNELS Pro serie.De nieuwe generatie design terrasoverkappingen met high end uitstraling.

De opties en mogelijkheden van deze terrasoverkapping met vouwdak van doek zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coanting. De dimbare led-verlichting is, afhankelijk van het model, op diverse wijzes te integreren. Ook inbouw in bestaande constructie (MIRA – CORNELS Pro serie) is mogelijk.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein.

Uw project bespreken? Neem contact op wij denken graag met u mee en brengen u in contact met een dealer in uw regio.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13