Cornels – Kantelbare lamellen horeca overkapping

SPEEL MET HET LICHT OP UW HORECATERRAS

ALYA – CORNELS Pro serie

Mooie overkapping met smalle lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max. 7,8 meter per module

ALYA – CORNELS Elite serie

Luxe lamellen overkapping voor bij uw woning

Maximale grootte

Breedte: max. 4,5 meter per module
Uitval: max. 7,9 meter per module

ALYA MAX – CORNELS Elite serie

Kantelbaar lamellen overkapping voor groot terras

Maximale grootte

Breedte: 13,5 meter per module
Uitval: 12 meter per module

CORNELS Base, Pro & Elite series

Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4,5 meter per module
Uitval: 7,9 meter per module

De zon van uw terras weren? Of juist toestaan om uw gasten te laten genieten van het lentezonnetje op uw horecaterras?

Bepaal zelf met een druk op de afstandsbediening de hoeveelheid zonlicht en schaduw uw terras biedt. Bovendien geeft een overkapping met kantelbare lamellen een prachtige lichtinval. Met de verborgen RGB verlichting creëert u elke gewenste sfeer. We bieden kantelbare lamellen in elke serie zowel de CORNELS Base, Pro als Elite.

Met ALYA MAX uit de CORNELS Elite serie de grootste lamellen overkapping ter wereld, overkapt u de grote horecaterrassen!

We bieden kantelbare lamellen in elke serie zowel de CORNELS Base, Pro als Elite. En alles is maatwerk. Dakterras bij een penthouse overkappen, terras bij uw luxe woning of poolhouse naast uw zwembad? Elke wens is te realiseren. 

OVERKAPPING MET LAMELLENDAK

Deze terrasoverkappingen met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coanting.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen. Ook de lamellen isoleren behoort tot de opties, die zorgen naast comfort ook voor geluidsreductie.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u ook een terrasoverkapping met een lamellen dak om meer uit uw terras te halen? Neem contact op voor meer informatie.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13