Cornels – Overkapping vrijstaand met gewelfd dak horeca

BIJZONDER RUIM EN STIJLVOL

CASTOR I – CORNELS Base serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter per module
Uitval: 7 meter per module

CASTOR I – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 11 meter

CASTOR I – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 11 meter

CASTOR I – CORNELS Pro serie

Maximale grootte

Breedte: 13 meter
Uitval: 11 meter

Onze ruime overkappingen zijn volledig maatwerk en dus geheel naar wens samen te stellen.

Wilt u meer ruimte op uw terras maken om zo meer gasten te kunnen ontvangen? De opties en mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de uitstraling van uw horecazaak voeren we geheel volgens wens door in de overkapping. Elke RAL-kleur is mogelijk voor de constructie, tevens bieden we een ruim assortiment waterdicht doek, o.a. lichtdoorlatend of juist verduisterd, en dankzij de mogelijkheden tot het afsluiten van de zijwanden biedt u uw gasten een comfortabel terras. Zo zitten zij altijd droog, in de schaduw of juist in de zon, want het dak kunt u uiteraard open- of dichtschuiven.

Een bijzonder ruime en stijlvolle overkapping die een al en sfeer ademt. Deze overkapping is geschikt voor alle weersomstandigheden en leverbaar met zowel enkele als dubbele motor. Naast dat u meer ruimte creëert op uw terras zorgt deze terrasoverkapping ook voor intieme sfeer.
Met CASTOR II beschikt uw overkapping per module over 2 motoren waardoor u de overkapping in delen kan openen of eenvoudig een deel van de overkapping gesloten laat voor bijvoorbeeld een terras in de schaduw en een gedeelte open voor de zonaanbidders.

Meer weten over de mogelijkheden die onze terrasoverkapping voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten, neem contact op of plan een afspraak.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13