Cornels – Kantelbare en inschuifbare lamellen overkapping horeca

AWARD WINNAAR BEST OUTDOOR PRODUCT USA 2021

AVIOR – CORNELS Elite serie

Overkapping met kantelbaar én inschuifbaar lamellen

Maximale grootte

Breedte: max. 4 meter per module
Uitval: max. 6 meter per module

AVIOR – CORNELS Elite serie

Inbouw

Maximale grootte

Breedte: 4 meter per module
Uitval: 6 meter per module

Ons nieuwste product is meteen award winnaar! AVIOR – CORNELS Elite serie is een terrasoverkapping voor de horeca met een lamellen dak dat zowel geheel openschuif als waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Waar u bij de andere type lamellen daken kiest voor óf inschuifbaar óf kantelbaar, biedt de AVIOR uit onze CORNELS Elite serie u de meeste flexibiliteit.  

Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo biedt u uw gasten op uw terras extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Ook inbouw in bestaande constructie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u ook een award-winnende terrasoverkapping? Neem contact op voor meer informatie.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13