Giulio Barbieri – Pensilsole Solar Power pergola

SOLAR CARPORT VOOR TWEE PARKEERPLAATSEN

Pensilsole Solar Power is een carport voor twee auto’s die elk type fotovoltaïsch systeem kan integreren.

Pensilsole Solar Power is een carport voor twee auto’s die elk type fotovoltaïsch systeem kan integreren. In het licht van groeiend milieubewustzijn en veranderende levensstijlen, waarin het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en strategieën om het verbruik te verminderen centraal staan, wordt het installeren van een fotovoltaïsch systeem een steeds populairdere keuze, zelfs zonder stimuleringsbeleid.

De keuze voor fotovoltaïsche energie wordt nog aantrekkelijker als u van plan bent uw parkeerplaatsen te verbeteren door ze om te zetten in schone energiebronnen via de installatie van een fotovoltaïsche carport.

In vergelijking met een dakinstallatie, waarbij soms het risico bestaat op beschadiging van het dakmembraan, maakt de luifelinstallatie het eenvoudig reinigen en controleren van het systeem zelf mogelijk, wat zorgt voor maximale prestaties op lange termijn.

PENSILSOLE SOLAR POWER – STANDARD

Ontdek geavanceerde grondbevestigingssystemen die niet alleen stabiliteit bieden, maar ook installatiegemak garanderen. Onze systemen zijn ontworpen om zonder funderingswerken te worden geïnstalleerd, met keuze uit gewapend betonnen voetstukken of speciale stalen platen op gewapend betonnen funderingen.

Voordelen van onze grondbevestigingssystemen:

  • Eenvoudige Installatie: Geniet van een snelle en probleemloze installatie, zelfs zonder uitgebreide funderingswerken.

  • Duurzaamheid: Onze systemen bieden duurzame oplossingen met gebruik van hoogwaardige materialen, zoals gewapend beton en speciale stalen platen.

  • Veelzijdigheid: Kies het systeem dat bij uw behoeften past – van gewapend beton voor eenvoudige installatie tot stalen platen voor extra stabiliteit.

EXTRA OPTIE: RECLAMEPANEEL

Voeg een vleugje functionaliteit en stijl toe aan uw moderne solar pergola met onze optionele reclamepaneel. Communiceer uw boodschap op een elegante en effectieve manier, waardoor uw ruimte niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om uw merk te promoten en op te vallen

GEAVANCEERDE GRONDBEVESTIGINGSSYSTEMEN

Ontdek onze hoogwaardige grondbevestigingssystemen voor maximale stabiliteit. De uitkragende structuur biedt auto’s optimale bewegingsvrijheid. Maximale Wendbaarheid: Met onze uitkragende structuur kunnen voertuigen zich vrij bewegen, waardoor manoeuvreren moeiteloos en flexibel wordt. Elegant Design: Naast functionaliteit biedt de uitkragende structuur een elegant ontwerp, waardoor uw ruimte niet alleen praktisch maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

GEAVANCEERDE GRONDBEVESTIGINGSSYSTEMEN VOOR STABILITEIT

De structuur is bevestigd op gewapend betonnen funderingen.

Onwankelbare Stabiliteit: Onze moderne solar pergola maakt gebruik van geavanceerde grondbevestigingssystemen die zijn verankerd in stevige gewapend betonnen funderingen, waardoor maximale stabiliteit wordt gegarandeerd.

Duurzame Constructie: Met oog voor duurzaamheid zorgen wij voor een solide bevestiging, zodat uw solar pergola bestand is tegen de tand des tijds en verschillende weersomstandigheden.

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met onze uitkragende structuur en geavanceerde grondbevestigingssystemen, die een optimaal gebruik van ruimte en een duurzame constructie mogelijk maken.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13