Moderne Solar Pergola

Solar Power Pergola Overkappingen door Giulio Barbieri - Key-doek Zonwering

Ontdek de Naked Solar Power aluminium fotovoltaïsche pergola, de ideale oplossing om te voldoen aan de groeiende vraag naar autonome en hernieuwbare energieproductie. Naked Solar Power is een draagstructuur voor fotovoltaïsche panelen die is ontworpen om elk type fotovoltaïsch systeem te integreren, waardoor de noodzaak voor hulpstructuren overbodig wordt.

Onze Naked Solar Power is een fotovoltaïsche pergola met een eenvoudig en strak ontwerp, ideaal voor het creëren van een uitnodigende buitenomgeving terwijl hernieuwbare zonne-energie wordt opgewekt. Deze veelzijdige structuur kan ook dienen als een elegante carport en kan naadloos worden geïntegreerd in elke architectonische omgeving.

Waarom kiezen voor de Naked Solar Power moderne solar pergola?

 • Fotovoltaïsche Ondersteuning:
  Naked is een aluminium pergola ontworpen om fotovoltaïsche panelen van elk type en formaat op de markt te ondersteunen. Optioneel kunt u het fotovoltaïsche kit aanvragen, inclusief panelen, omvormers en de opslagbatterij.

 • Waterdicht Schuifplafond:
  Naked Solar Power kan worden afgewerkt met een optioneel schuifbaar PVC-dak, waardoor de pergola waterdicht wordt.

 • Sneeuwbelasting:
  Naked Solar Power, met maximale afmetingen van 600 x 500 cm, kan een sneeuwbelasting van 48 daN/m2 voor de standaardversie en 150 daN/m2 voor de versterkte versie weerstaan.

 • Eenvoudig te Monteren:
  De eenvoudige installatie vertaalt zich in algehele besparingen voor de eindgebruiker, wat waar voor uw geld betekent.

 • Geen Onderhoud Vereist:
  De vereenvoudigde structuur van Naked Solar Power is gebouwd om het reinigen en onderhouden van aluminium profielen en het dak mogelijk te maken, indien er bomen en planten aanwezig zijn die bladeren verliezen in het winterseizoen.

Mis de kans niet om schone energie te genereren, te besparen op energiekosten en de waarde van uw buitenruimtes te verhogen, terwijl u bijdraagt aan milieuduurzaamheid.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13