Giulio Barbieri – Naked Solar Power

Ontdek de Naked Solar Power, de fotovoltaïsche pergola die compatibel is met elk type paneel.

De Naked Solar Power aluminium fotovoltaïsche pergola is de ideale oplossing om te voldoen aan de groeiende vraag naar autonome en hernieuwbare energieproductie. Deze ondersteuningsstructuur voor fotovoltaïsche panelen is ontworpen om elk type fotovoltaïsch systeem te integreren, waardoor de behoefte aan extra structuren overbodig wordt.

Onze Naked Solar Power is een fotovoltaïsche pergola met een eenvoudig en strak ontwerp, ideaal om een gastvrije buitenomgeving te creëren en tegelijkertijd hernieuwbare zonne-energie op te wekken. Deze veelzijdige structuur kan ook dienen als een stijlvolle carport en integreert moeiteloos in elke architecturale omgeving. Waarom kiezen voor de moderne solar pergola van Naked Solar Power?

WAAROM NAKED SOLAR POWER VAN GIULIO BARBIERI?

 • Fotovoltaïsche Ondersteuning:
  Naked is een aluminium pergola ontworpen om fotovoltaïsche panelen van elk type en formaat te ondersteunen dat beschikbaar is op de markt. U kunt optioneel het fotovoltaïsche kit aanvragen, inclusief panelen, omvormers en de batterijopslag.

 • Waterdicht Schuifplafond:
  Naked Solar Power kan worden afgewerkt met een optioneel schuifbaar PVC-dak, waardoor de pergola waterdicht wordt.

 • Sneeuwbelasting:
  Naked Solar Power, met maximale afmetingen van 600 x 500 cm, is in staat een sneeuwbelasting van 48 daN/m2 voor de standaardversie en 150 daN/m2 voor de versterkte versie te weerstaan.

 • Eenvoudig te Monteren:
  De eenvoudige installatie vertaalt zich in algehele besparingen voor de eindgebruiker, wat waar voor uw geld betekent.

 • Geen Onderhoud Vereist:
  De vereenvoudigde structuur van Naked Solar Power is gebouwd om reiniging en onderhoud van de aluminium profielen en het dak mogelijk te maken, mocht dit nodig zijn in aanwezigheid van bomen en planten die hun bladeren verliezen tijdens het winterseizoen.

Mis niet de kans om schone energie te genereren, te besparen op energiekosten en de waarde van uw buitenruimtes te verhogen, terwijl u bijdraagt aan milieuduurzaamheid.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13