Inbouwscreen: SC1000-ZIP

Uitblinker in energiezuinigheid

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Unieke voordelen

 • Passief en bijna energieneutraal

  Ideaal voor passief- of lage-energiewoningen dankzij de kast die volledig is weggewerkt in de spouwmuur. Hierdoor is er geen perforatie van de bouwschil en dus ook geen warmteverlies. Dit screen dient dan ook van bij de start van het bouwproces of de raamrenovatie geïntegreerd te worden.

 • Superieure hindernisherkenning SECURO

  Dit screen beschikt over een intelligente motor die erg nauwkeurig hindernissen herkent. De motor zal tevens het doek automatisch verder opspannen naargelang de levensduur van het doek. De motor is regelbaar vanop afstand.

 • Strak design

  Dankzij extrasmalle doekgeleiders en een onderlat die de kast afsluit en onzichtbaar is in gesloten positie, is deze screen een architecturaal hoogstandje. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.

 • Strak gespannen doeken

  Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13