Screens

De screen, ook wel vlak hangende zonwering genoemd, werd aanvankelijk ontworpen voor zakelijke projecten als kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen.

De screen is technisch gelijk aan een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. Dit laatste type zorgt met zijn unieke veerconstructie voor een strak doek in iedere stand. De windvaste screen is daarmee uniek in zijn soort. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Rond, schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.

Zelfs als de woning is voorzien van airco zijn zonwering en screens zeer effectief. De airco zal minder energie verbruiken en de hinderlijke zonnestraling wordt buiten gehouden. Dit is belangrijk om het verkleuren van meubilair en stoffering te voorkomen en handig bij het werken met een beeldscherm of kijken naar de TV. Bij Key-Doek kunt u zonwering en screens bestellen in alle tussenliggende maten. Wij leveren zonder meerprijs maatwerk zodat u voor iedere situatie een oplossing kunt vinden.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13