Voorzetscreen: SC800-ZIP

Hou wind en insecten buiten

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Unieke voordelen

 • Superisolerend

  De kast wordt zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies.

 • Anti-doekslijtage technologie Xglide

  Deze unieke technologie zorgt voor minder wrijving tussen het doek en de kast waardoor het doek aanzienlijk langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.

 • Strak gespannen doeken

  Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven.

 • Insectenwerend en zeer windbestendig

  Dit screen is windbestendig tot 140 km/uur. Dit bevestigen de testresultaten van het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Bovendien is het scherm ook insectenwerend.