Voorzetscreen: SC700

Eenvoudig efficiënt

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Unieke voordelen

  • Superisolerend

    De kast wordt zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies.

  • Strak design

    Je kan kiezen uit twee kastmodellen. Afhankelijk van je type gevel en ramen kan je opteren voor een klassieke of moderne look.

  • Anti-doekslijtage technologie Xglide

    Deze unieke technologie zorgt voor minder wrijving tussen het doek en de kast waardoor het doek aanzienlijk langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13