Voorzetscreen: SC800-ZIP SOLAR

Voorzetscreen op zonne-energie

GEEN BREEK- OF ELEKTRICITEITSWERKEN

Voorzetscreen SC800-ZIP Solar heeft genoeg aan de zon en werkt volledig autonoom. Dit is een primeur! De installatie gebeurt zonder breek- of elektriciteitswerken zodat de bouwschil intact blijft. Een interessante oplossing voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. De batterij zit standaard weggewerkt in de kast waardoor het strak karakter behouden blijft. Geniet van extra comfort, met dank aan de zon.

Unieke voordelen

 • Superisolerend

  De kast wordt zeer discreet voor het raam geplaatst waardoor er geen perforatie van de bouwschil is en dus ook geen warmteverlies.

 • Anti-doekslijtage technologie Xglide

  Deze unieke technologie zorgt voor minder wrijving tussen het doek en de kast waardoor het doek aanzienlijk langer meegaat en er stralend blijft uitzien. Het verschil tussen een screen en een Harol-screen.

 • Strak gespannen doeken

  Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven.

 • Insectenwerend en zeer windbestendig

  Dit screen is windbestendig tot 140 km/uur. Dit bevestigen de testresultaten van het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf). Bovendien is het scherm ook insectenwerend.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13