Opbouwscreen: SC900-ZIP

Strak design, strakke prestaties

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren en een ruime collectie aan structuurlakkleuren in het Harol-gamma is dat geen enkel probleem.  En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Unieke voordelen

 

 • Superisolerende kast

  De kast is thermisch isolerend (1,3 W: m2K), geluidswerend (54 (0;-3) dB) en gemaakt uit zeer stevig geëxtrudeerd aluminium.

 • Deels verborgen plaatsing in de muur

  De kast is enkel zichtbaar langs de binnenkant van de woning en kan in de kleur van de raamprofielen afgewerkt worden. Langs de buitenkant bestaat er de mogelijkheid om de geleiders weg te werken in de gevel.

 • Geschikt voor grote renovaties en nieuwbouw

  De kast van de SC900-ZIP wordt op het raam gemonteerd en kan zo onzichtbaar in de muur weggewerkt worden. Dit screen dient dan ook van bij de start van het bouwproces of de raamrenovatie geïntegreerd te worden in de plannen.

 • Strak gespannen doeken

  Uiterst duurzaam zip-systeem met verborgen, roestvrij stalen veertje in de geleiders waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven.

Afgewerkt tot in de details

 • Deels verborgen plaatsing met superisolerende kast
 • Ruime collectie screendoeken (pvc en glasvezel) van zeer lichtdoorlatend tot volledig verduisterend 
 • Beschikbaar zonder geïsoleerde kast: SC910-ZIP. De bouwheer bepaalt zelf de isolatie en afwerking.

  Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/key-doek.nl/httpdocs/wp-content/plugins/ddpro/main/custom-templates/headers.php on line 13